Heidi Klum collectie bij Lidl vliegt de deur uit

8 jeansbroeken per minuut over de toonbank

Maandag 18 september startte de verkoop van de "Heidi & The City" collectie bij Lidl. Na 1 dag is al meer dan de helft van de voorraad verkocht. Zo vallen de truien, de sjaal en de hoodie heel erg in de smaak. Van de jeansbroeken werden meer dan 6000 stuks verkocht op 12 uur tijd. De webshop lidl-shop.be telde 15 keer meer bezoekers in vergelijking met een doorsnee maandagochtend. De best verkopende items online zijn de bloes, de blazer en de pumps.

 

Stormloop in de steden

Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl: "We zagen gisterenochtend in verschillende filialen een grote opkomst. Klanten stonden te wachten om zeker hun favoriete stuk aan de haak te slaan. Velen onder hen hadden meerdere lijstjes gemaakt want ook dochters, zussen en vriendinnen hadden hun toppertjes doorgegeven."

 

Zolang de voorraad strekt.

Zowel in de winkel als in de online shop zijn er nog verschillende stukken te koop, maar voor beide geldt: zolang de voorraad strekt, dus snel zijn is de boodschap.

 

„Lidl werd tot nu toe weinig geassocieerd met mode. Met Heidi Klum als creatieve inspiratiebron en succesvolle modeontwerpster aan onze zijde zal dat in de toekomst veranderen. #LETSWOW staat voor plezier en mode en hiermee verrast Lidl nu ook de modewereld“, aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl België.

 

 

 

 

Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke