Ter gelegenheid van "Weekend van de Klant" schenkt Lidl elke klant een flesje 100% Belgische appelsap, gemaakt van “lelijke appelen”.

Ter gelegenheid van "Weekend van de Klant" schenkt Lidl elke klant een flesje 100% Belgische appelsap, gemaakt van “lelijke appelen”.

MERELBEKE - Supermarktketen Lidl schenkt een origineel cadeau voor "Weekend van de Klant". Het merk biedt appelsap in flessen (20 cl) gemaakt van "lelijke" appelen aan. Deze zijn afkomstig uit de Belgische landbouw en geschikt voor consumptie, maar voldoen niet aan de kwaliteitscriteria voor verkoop. Er zijn verschillende manieren om deze "lelijke" appelen te gebruiken. Deze keer kiest Lidl ervoor om ze een tweede leven te geven op een manier dat zowel origineel als ongebruikelijk is, door haar klanten een heerlijk sapje te presenteren. Deze unieke actie zal zaterdag de hele dag duren in alle Lidl-winkels in België.

Conso
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 315 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke