Opening nieuwe Lidl-winkel in Kraainem

Opening nieuwe Lidl-winkel in Kraainem

Morgen opent Lidl voor het eerst de deuren van een gloednieuwe winkel in Kraainem

Vrijdag 16 december opent Lidl een nieuwe winkel in Kraainem, meer specifiek in de Koningin Astridlaan 364. De nieuwe winkel heeft een totale winkeloppervlakte van 908m² en een parking met plaats voor ruim 61 wagens. De laadpalen op de parking voorzien elektrische auto’s en fietsen van stroom. In het nieuwe Lidl-filiaal gaan 28 werknemers aan de slag.

Uitgekiend assortiment en uitgebreide bakkerij

Op vrijdagochtend om 8u30 openen de deuren van de nieuwe Lidl in Kraainem. De nieuwe winkel met een oppervlakte van 908² biedt een ruim assortiment van een 1.800 tal producten, waarvan 90% eigen merken zijn. Bovendien krijgt deze Lidl een ruime bakkerij waar dagelijks meerdere malen gebakken wordt.

De eerste 500 klanten die vrijdag bij Lidl Kraainem komen winkelen, zullen een gratis boeket Fairtrade rozen ontvangen.

Verse producten van eigen bodem

“Wij besteden veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is 50% van onze groenten en fruit Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel nog groter. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien.” zegt Isabelle Colbrandt, woordvoerster Lidl België.

Openingsuren Lidl Kraainem

De nieuwe winkel is elke werkdag open van 8u30 tot 20u, op zaterdag tot 19u.
​Op zondag is de winkel gesloten.

Lidl groeit

De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in België. Jaarlijks wil Lidl zo een 10-tal nieuwe winkels openen en nog eens enkele tientallen vernieuwen. De retailer is dus steeds op zoek naar nieuwe medewerkers om de teams in de winkels te komen versterken, maar ook om aan de slag te gaan in ondersteunende functies zoals IT of HR. Alle vacatures zijn te vinden op: www.werkenbijlidl.be

Adres van de nieuwe Lidl in Kraainem

Lidl Kraainem
​Koningin Astridlaan 364
​1950 Kraainem

Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg

 

Winkelopeningen
Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 323 filialen in België en Luxemburg. Meer dan 11.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke