Opening gloednieuw Lidl filiaal in Dilsen-Stokkem

Fairtrade rozen voor elke klant bij de opening

Morgen, 20 oktober, opent Lidl een gloednieuwe winkel in Bloemendaal 1 te Dilsen-Stokkem, ter vervanging van het oude filiaal. Het nieuwe filiaal heeft een totale winkeloppervlakte van 1.330 m² en 116 parkeerplaatsen. Zonnepanelen op het dak voorzien de laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen van gratis stroom. 13 nieuwe collega’s zullen het bestaande team van 20 medewerkers versterken.

Uitgekiend assortiment en uitgebreide bakkerij

Op woensdagochtend om 08u30 openen de deuren van de nieuwe Lidl in Dilsen-Stokkem. De nieuwe winkel met een oppervlakte van 1.330 m² biedt een ruim assortiment van een 1.800 tal producten, waarvan 90% eigen merken zijn. Bovendien krijgt deze Lidl een ruime bakkerij waar dagelijks meerdere malen gebakken wordt. In de toekomst zal ook een bloemenweide achteraan het filiaal worden aangelegd, dit om de biodiversiteit in de omgeving te stimuleren.

Elke klant die bij Lidl in Dilsen-Stokkem komt winkelen, zal morgen bij de opening Fairtrade rozen ontvangen.

Verse producten van eigen bodem

 “Wij besteden veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer 50% van onze groenten en fruit is Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel nog groter. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal heeft ook een bio-hoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant.” zegt Isabelle Colbrandt.

Vlot parkeren en gratis laden

Dit Lidl filiaal telt 116 parkeerplaatsen. Bovendien kunnen klanten ook gratis gebruik maken van 2 laadpalen om hun elektrische wagen of fiets op te laden tijdens het winkelen.

Openingsuren

De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Lidl groeit

De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in België. Jaarlijks wil Lidl zo een 10-tal nieuwe winkels openen en nog eens enkele tientallen vernieuwen. De retailer is dus steeds op zoek naar nieuwe medewerkers om de teams in de winkels te komen versterken maar ook om aan de slag te gaan in ondersteunende functies zoals IT of HR. Tegen eind 2022 zal Lidl 500 nieuwe medewerkers aanwerven.
Alle vacatures zijn te vinden op: www.werkenbijlidl.be

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 319 filialen in België en Luxemburg. Meer dan 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke