Op zoek naar een job? Lidl werft dit jaar zo een 500 mensen aan

Op zoek naar een job? Lidl werft dit jaar zo een 500 mensen aan

De supermarktketen verlaagt de drempel, solliciteren kan nu ook via sms tijdens late-night sollicitatie in de winkel

Supermarktketen Lidl is dit jaar op zoek naar meer dan 500 nieuwe collega’s. Het gaat daarbij vooral om de Vlaamse provincies West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Om de drempel te verlagen, organiseert Lidl late-night sollicitaties in de winkels én kan je solliciteren via sms.

Supermarktketen Lidl blijft maar groeien en is daarom voortdurend op zoek naar nieuwe werknemers voor zijn meer dan 300 winkels in België. Lidl wil de komende twee jaar over heel België meer dan 1.000 nieuwe vacatures invullen. Het gaat daarbij om vaste contracten voor filiaalbedienden en filiaalassistenten.

Om die reden lanceert Lidl een paar nieuwe acties om nieuwe werknemers aan te trekken: jobaanbiedingen via sms en late-night sollicitaties.

We hebben gemerkt dat de drempel voor het zoeken naar een job soms hoog ligt en zijn dus op zoek gegaan naar een andere manier om kandidaten te zoeken. Met late-night sollicitaties geven we geïnteresseerden op een informele manier de tijd om een blik achter de schermen te werpen in een filiaal. Zo krijgen ze een beter zicht op het werk en de verwachtingen en kunnen ze uitgebreid vragen stellen en mogelijk toekomstige collega’s ontmoeten. Lidl biedt alvast een interessant verloningspakket en erg veel doorgroeimogelijkheden.”

Bovendien kunnen de geïnteresseerde kandidaten heel gemakkelijk solliciteren. Het volstaat om een sms “Job Mechelen” naar 8810 te sturen tijdens het late-night bezoek in Mechelen. Wanneer een jobzoeker een sms stuurt, krijgt hij onmiddellijk een antwoord van Lidl met de volgende stappen in de selectieprocedure.”

Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl

 

Waar zijn de vacatures?

In de provincie Antwerpen is Lidl op zoek naar nieuwe medewerkers voor de filialen Mechelen (Kampenhout) en Berchem. Op 23 januari organiseert Lidl een late-night opening in Mechelen en op 30 januari is Berchem aan de beurt. Telkens van 20u30 tot 21u30.  

23 januari: Lidl Kampenhout, Mechelsesteenweg 54, Kampenhout, 20u30 tot 21u30

30 januari: Lild Berchem, Mechelsesteenweg 271, Berchem, 20u30 tot 21u30

Meer info op www.werkenbijlidl.be

 

Economie Winkelopeningen
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 315 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke