Nieuwe Lidl in Oostkamp

Langs de Gaston Roelandtsstraat opent op 28 maart een gloednieuwe Lidl

Dinsdag 27 maart 2018 — Morgen 28 maart mag de gloednieuwe Lidl in Oostkamp de deuren openen. Met een totale oppervlakte van 1.342m² en ruim 80 parkeerplaatsen krijgt nu ook Oostkamp een Lidl of the future. In het totaal gaan hier meer dan 30 medewerkers aan de slag.

 

UItgekiend assortiment en ruime bakkerij

De nieuwe winkel met een oppervlakte van iets meer dan 1300m2 biedt een assortiment van een 1.500 tal producten waarvan 90% eigen merken zijn. Bovendien krijgt deze Lidl een uitgebreide bakkerij waar dagelijks meerdere keren gebakken wordt.

 

Ontbijt en hapjes tijdens de opening

“We trakteren alle aanwezigen aan onze foodtruck op een vers ontbijt en serveren vanaf 11u een assortiment gezonde hapjes. Een van onze vroege klanten kan 1 minuut gratis winkelen winnen. Verder tonen we meteen onze sterkte met een aantal scherpe kortingsacties tijdens de eerste 4 weken.” aldus Isabelle Colbrandt.

 

Lokale producten

 “Wij besteden veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer dan 50% van onze groenten en fruit is Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel nog groter. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal heeft ook een bio-hoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant.” zegt Isabelle Colbrandt.

 

Vlot parkeren en gratis laden

In het totaal telt dit filiaal 86 parkeerplaasten. Bovendien kunnen klanten in dit filiaal gratis hun elektrische wagen of fiets laden tijdens het winkelen aan één van de laadpalen op de parking.

 

Lidl groeit

De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in België. Jaarlijks wil Lidl zo een 10-tal nieuwe winkels openen en nog eens enkele tientallen vernieuwen. De retailer is dus steeds op zoek naar nieuwe medewerkers om de teams in de winkels te komen versterken maar ook om aan de slag te gaan in ondersteunende functies zoals IT of HR. Tegen eind 2020 zal Lidl nog 1.500 nieuwe medewerkers aanwerven. Solliciteren kan op www.werkenbijlidl.be

 

Openingsuren

De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Bakkerij
Bio
Bakkerij
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie at Lidl België & Luxemburg