Nieuwe Lidl in Kampenhout

Kampenhout krijgt een Lidl of the future

Dinsdag 3 oktober 2017 — Warenhuisketen Lidl opent op woensdag 4 oktober een gloednieuwe winkel in Kampenhout. Langs de Mechelsesteenweg komt een ruime Lidl met meer dan 1.600 m² winkeloppervlakte, een van de grootste Lidl filialen uit de regio. In het totaal gaan hier meer dan 30 medewerkers aan de slag.

 

Uitgekiend assortiment en ruime bakkerij

De nieuwe winkel met een oppervlakte van iets meer dan 1600m2 biedt een assortiment van een 1.500 tal producten waarvan 90% eigen merken zijn. Bovendien krijgt deze Lidl een uitgebreide bakkerij waar dagelijks meerder keren verse broodjes en koffiekoeken gebakken worden.

 

Lokale producten

 “Wij besteden uitzonderlijk veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer 50% van onze groenten en fruit is Belgisch, bij melk en vlees is meer dan 90% Belgisch. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal krijgt ook een bio-hoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant.” zegt Isabelle Colbrandt.

 

Ontbijt en hapjes tijdens de opening

“Op woensdag trakteren we alle aanwezigen aan onze foodtruck op een vers ontbijt en serveren we vanaf 11u een assortiment gezonde hapjes. De klanten kunnen 1 minuut gratis winkelen winnen. Verder tonen we meteen onze sterkte met een aantal scherpe kortingsacties tijdens de eerste 4 weken.” aldus Isabelle Colbrandt.

 

Lidl groeit

De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in België. Jaarlijks wil Lidl zo een 10-tal nieuwe winkels openen en nog eens enkele tientallen vernieuwen. De retailer is dus steeds op zoek naar nieuwe medewerkers om de teams in de winkels te komen versterken maar ook om aan de slag te gaan in ondersteunende functies zoals IT of HR. Tegen 2020 zal Lidl 2.000 nieuwe medewerkers aanwerven. Solliciteren kan op www.werkenbijlidl.be

 

Openingsuren

De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Versafdeling
Bakkerij
Bio
Gezond ontbijt tijdens de opening