Nieuwe, dubbel zo grote Lidl in Zottegem opent woendag 10 februari

Met gratis laadpunten voor elektrische wagens en fietsen

Warenhuisketen Lidl opent op woensdag 10 februari een gloednieuwe winkel in Zottegem, Buke 50. Met 1330 m² winkeloppervlakte is het nieuwe filiaal dubbel zo groot als de oude winkel die 100 meter verderop in de staat lag. Het hele team van Zottegem verhuist mee naar de nieuwe locatie en wordt versterkt met een 10-tal nieuwe collega's. 

Woensdag om 08u30 openden de deuren van de nieuwe Lidl in Zottegem. 

Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl: “De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in België. Naast het bouwen op nieuwe locaties worden zoals hier in Zottegem oudere winkels vervangen door nieuwe die zorgen voor een aangename winkelbeleving voor de klant en een fijne werkplek voor de collega's."

De brede gangen zorgen voor veel ruimtegevoel. De geoptimaliseerde winkelinrichting in combinatie met de grotere oppervlakte zorgen voor fijne werkomstandigheden voor de medewerkers. Kortere looplijnen door het doordacht positioneren van de koelzones, de laad- en los zone en de bakkerij zorgen er voor dat het winkelpersoneel veel vlotter aan de slag kan.

De nieuwe winkel biedt een assortiment van ongeveer 1.900 producten waarvan 90% eigen merken zijn. 

 

Gratis laadinfrastructuur voor elektrische wagens en fietsen.

Dit nieuwe filiaal is uitgerust met tal van duurzame bouwtechnieken die er voor zorgen dat het energieverbruik tot een absoluut minimum beperkt wordt. Zo ligt het dak vol zonnepanelen, die o.a. de laadpaal met twee laadpunten voor elektrische wagens voedt. Deze snelladers staan gratis ter beschikking voor de klant, die tijdens het winkelen de wagen kan inpluggen. Ook voor elektrische fietsen is er laadinfrastructuur voorzien in de fietsenstalling. In het totaal telt de parking 134 parkeerplaatsen voor wagens en een overdekte fietsenstalling voor 30 tweewielers. 

 

Lokale producten

 “Wij besteden uitzonderlijk veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer dan 50% van alle groenten en fruit is Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel bijna 100%. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien.” aldus Isabelle Colbrandt.

 

Openingsuren

De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur.

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 318 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke