Nieuw bij Lidl: veganproducten en meer vegetarische artikelen

Lidl breidt zijn aanbod uit op vraag van 1.500 consumenten

Vanaf 6 november voegt supermarktketen Lidl 10 vegan smeersalades aan zijn assortiment toe. Onder het merk "My Best Veggie" brengt Lidl ook 7 nieuwe producten, zoals salami en worst. "We reageren op de vraag van 1.500 consumenten", luidt het bij Lidl.

Een groeiende vraag bij consumenten

"In augustus hebben we een vegetarische week georganiseerd met enkele bijkomende vegetarische artikelen naast de promoties. Na deze actie hebben 1.500 consumenten ons via sociale netwerken en onze klantenservice gevraagd om ons aanbod van vegetarische producten uit te breiden, en om veganproducten te introduceren", aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder van Lidl België.

 

Een gloednieuw assortiment veganproducten en 7 extra vegetarische artikelen

Lidl voorziet voor het eerst veganproducten in zijn vast assortiment. In totaal zullen er 10 verschillende veganistische smeersalades (o.a. courgette en curry, aubergine, tofu) verkrijgbaar zijn in de winkel. Het aanbod van vegetarische producten wordt uitgebreid met 7 nieuwigheden, zoals salami, frikandel of worst, en omvat nu 15 artikelen in totaal. De discounter brengt een kwaliteitsvolle selectie die symbool staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Consumenten kunnen inspiratie opdoen met een veertigtal vegetarische recepten op de website www.dekeukenvanlidl.be.

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke