Mechelen krijgt gloednieuwe Lidl op voormalige Alstom site

Morgen 17 april opent Lidl een gloednieuwe winkel in Muizen bij Mechelen, met een totale winkeloppervlakte van 1.226 m² en meer dan 132 parkeerplaatsen. Zonnepanelen op het dak voorzien de gratis laadpalen voor elektrische fietsen en auto's van stroom. In het totaal gaan hier meer dan 30 medewerkers aan de slag. De nieuwe winkel is helemaal gerealiseerd in de stijl van de voormalige Alstom site.

Uitgekiend assortiment en ruime bakkerij

De nieuwe winkel biedt een assortiment van 1.800 producten waarvan 90% eigen merken zijn. Bovendien krijgt deze Lidl een uitgebreide bakkerij waar dagelijks meerdere malen gebakken wordt.Hapjes tijdens de opening en 1 minuut gratis winkelen

“We trakteren alle aanwezigen aan onze foodtruck op een vers ontbijt en serveren vanaf 11u een assortiment gezonde hapjes.  Verder tonen we meteen onze sterkte met een aantal scherpe kortingsacties tijdens de eerste 4 weken.” aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl België.

Lokale producten

 “We besteden veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer dan 50% van onze groenten en fruit Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel nog groter. Ook de meeste kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal heeft ook een bio-hoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant.” zegt Isabelle Colbrandt.

Vlot parkeren en gratis laden

In het totaal telt dit filiaal 132 parkeerplaasten. Bovendien kunnen klanten in dit filiaal gratis hun elektrische wagen of fiets laden tijdens het winkelen aan één van de 2 laadpalen op de parking.

Lidl groeit

Lidl is dus steeds op zoek naar nieuwe medewerkers om de teams in de winkels te komen versterken maar ook om aan de slag te gaan in ondersteunende functies zoals IT of HR. Tegen eind 2020 zal Lidl nog 500 nieuwe medewerkers aanwerven. Solliciteren kan op www.werkenbijlidl.be

Openingsuren

De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Winkelopeningen
Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 315 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke