Lidl wordt one-stop-shop voor jonge gezinnen dankzij uitbreiding vast babyassortiment

Onderzoek iVox geeft aan dat 1 op 2 Belgen het Lidl huismerk als nieuw voorkeursmerk verkiest

Om zijn positie van gezinssupermarkt te versterken, breidt Lidl het babyassortiment in de winkel permanent uit met producten van huismerken Lupilu en Cien én gekende A-merken. Lidl lanceert een eigen range babyvoedings- en babyverzorgingsartikelen onder het huismerk Lupilu.

 

Onderzoek iVox bevestigt

Lidl België liet door iVox een experiment uitvoeren waarbij jonge ouders de vraag kregen om artikelen uit het nieuwe Lidl baby gamma voor het eerst te gebruiken en te evalueren. 9 op 10 testpersonen liet zich zeer tevreden uit over de geteste items en vond ze even goed tot beter dan de vertrouwde producten. In de helft van de gevallen is het zelfs zo dat het huismerk van Lidl het nieuwe voorkeursmerk wordt.

 

Budgettair gezien zou de gemiddelde Belg met kids tot 44% per week besparen door babyproducten voortaan in Lidl aan te kopen. Uit het onderzoek bleek namelijk dat ouders per week en per kind ongeveer 22 euro uitgeven aan groeimelk, fruitpap, verzorgingsproducten, luiers en vochtige doekjes. Met eenzelfde verbruiksniveau zou de gemiddelde Belg per week per kind slechts 12,4 euro uitgeven bij Lidl. Omgerekend op jaarbasis is dit 508,3 euro per kind.

 

Babyassortiment 

Het huidige productaanbod bij Lidl is al veelzijdig, en gaat van gezonde, verse voedingsmiddelen zoals fruit en groenten tot cosmetica en hygiëne- en verzorgingsartikelen. Dat gamma wordt nu permanent – niet alleen voor de ‘weekdeals’ zoals tot dusver vaak het geval was – aangevuld met onder meer hoogwaardige voedings- en verzorgingsproducten voor baby’s en zwangerschapsartikelen van huismerken Lupilu en Cien naast gekende merken zoals Olvarit, Nutrilon en Pampers. Ook het weekdealaanbod – dat erg populair is bij de klanten – wordt uitgebreid met onder meer kwaliteitskleding en hoogwaardige accessoires.

 

Nieuwe producten

Cien Babycrème  150ml € 2.49
Cien Baby Badschuim 500ml € 2.49
Cien Baby Badolie 300ml € 1.99
Cien Baby Shampoo 300ml € 1.69
Cien Baby Wasgel  500ml € 2.99
Lupilu Luiers Maatje 1 24x € 3.39
Lupilu Luiers Maatje 2 42x € 5.69
Lupilu Luiers Maatje 3 56x € 7.49
Lupilu Luiers Maatje 4 50x € 7.49
Lupilu Luiers Maatje 5 44x € 7.49
Lupilu Luiers Maatje 6 30x € 6.89
Lupilu Luierbroekjes maat 5 20x € 5.49
Lupilu Luierbroekjes maat 6 18x € 5.49
Lupilu Vochtige babydoekjes  80x € 1.29
Lupilu Snoetenpoetsers 40x € 1.29
Lupilu Vochtige babydoekjes (reisverpakking) 20x € 0.69
Lupilu Vochtig toiletpapier voor kinderen  60x € 1.29
Lupilu Borstvoedingscompressen - € 1.99
Lupilu Reinigingswatjes - € 1.99
Lupilu Oorstokjes - € 1.99

 

 

Aanbod Conso
Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 315 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke