Lidl verlaagt prijs 250 producten

Lidl verlaagt prijs 250 producten

Voorbije jaren explodeerde de prijs van tal van grondstoffen, wat onder andere leidde tot hoge inflatiecijfers en een duurdere winkelkar. Nu er, sinds januari, een daling van een aantal grondstofprijzen is ingezet verlaagde Lidl de prijs van 250 producten van het vaste assortiment. Het gaat om een heel diverse selectie aan huismerken, wat bijdraagt tot de verhoging van de koopkracht van de Lidl-klant. 

 

Discounter pur sang

Hendrik Van Wilderode, Directeur marketing en inkoop Lidl België en Luxemburg: “We zien dat de hoge inflatie en stijgende voedselprijzen een sterke groei in de verkoop van onze huismerken bracht. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs zit in ons DNA en huismerken zijn onze sterkte. Daarom verlagen we onze prijzen van ons vast assortiment van zodra het kan om steeds aan deze belofte te voldoen. Er werden voorbije jaren nog nooit zo veel prijsvergelijkingen uitgevoerd en telkens is de conclusie: eigenmerken zijn tot 60% goedkoper. Met deze permanente prijsverlaging zetten we dit nogmaals kracht bij." 

Prijsdalingen op de vaste prijs tot -34%

De prijsdalingen gaan van -3% tot -34%. De prijsdalingen lopen erg uiteen. Op chips ribble bbq-flavour blijft de daling beperkt, maar voor party toastjes zakt de vaste prijs met -34%. De royal notenmix daalt van €2.65 euro naar €1.99 en ook mayonaise wordt -25% goedkoper.

In de kijker

Week na week zullen een 50-tal producten, die permanent verlaagd worden in prijs, in de kijker gezet worden. Zowel offline in de folder als online op de website kan de klant de prijsdalingen ontdekken.

Conso
Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 323 filialen in België en Luxemburg. Meer dan 11.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke