Lidl verkoopt CUBZZ zeep- en shampoo-bars en steunt zo goede (kinder)doelen

Vanaf vandaag zijn bij Lidl de zeep- en shampoo-bars van CUBZZ te koop. Zo kan CUBZZ, een organisatie die goede (kinder)doelen steunt, in één klap 306 verkooppunten toevoegen. De zeep- en shampoo-bars zijn te koop vanaf 2,99 euro.

“Duurzaamheid gaat over gezondheid, milieu, klimaat maar ook over onze samenleving. LIDL voelt dat perfect aan. Ik ben dus apetots dat LIDL nu tijdelijk ook de ecologische zeep en shampoobars van CUBZZ aanbiedt." aldus Wouter Cauwenbergh, CUBZZ. 

 

Belgisch en bio-afbreekbaar

De zeep- en shampoo-bars worden gemaakt bij Savonneries Bruxelloises en zijn bio-afbreekbaar:

  • ZERO plastic
  • geen bewaarmiddelen
  • plant-based
  • op basis van natuurzeep
  • en bevatten tot 85% minder water. 

 

CUBZZ

CUBZZ is een klein Belgisch initiatief met een enorme droom. De wereld veranderen. Door elk kind kansen te geven om er iets moois van te maken en uit te groeien tot mooie gelukkige volwassenen die op hun beurt verder aan onze samenleving kunnen bouwen.

 

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 318 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke