Lidl start afhaalservice in filiaal Destelbergen

Lidl start afhaalservice in filiaal Destelbergen

Vanaf deze week kunnen bestelde boodschappen afgehaald worden het Lidl-filiaal van Destelbergen. Met deze test start Lidl, als eerste discounter, met een nieuwe afhaalservice.

 

Test in 2 filialen

Naast thuislevering per fiets in het centrum van Gent, kan de klant de bestelde boodschappen voortaan ook afhalen in het filiaal van Destelbergen. Vanaf 12 november zal dit ook mogelijk zijn in de winkel in St-Denijs-Westrem. Hiermee zet Lidl als eerste discounter nu ook de stap naar een afhaalservice. Deze service kost 2.99 euro en als de test positief blijkt zal de service verder uitgebreid worden naar andere filialen.

 

Hoe werkt het?

  1. De klant bestelt en betaalt de boodschappen via www.lidl-simpl.be.
  2. Op de dag van afhaling, meldt hij of zij zich aan met een barcode, ontvangen via e-mail, aan een kiosk in het filiaal.
  3. Een medewerker komt dan binnen vijf minuten de bestelling brengen.

 

Uitbreiding service Lidl online

Vorig jaar startte Lidl met levering aan huis in Gent centrum in samenwerking met Cargo Velo. Nu wordt de Lidl Simpl service uitgebreid met een afhaaldienst. Hiermee wil Lidl inspelen op de steeds groeiende markt van e-groceries.

 

 

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 323 filialen in België en Luxemburg. Meer dan 11.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke