Lidl-shop.be wint BeCommerce Starter Award

Lidl-shop.be bestaat 1 jaar en wint de BeCommerce Award voor beste startende webwinkel.  

 

Juryprijs

De Jury 2017 wordt gevormd door hoofdredacteuren van mediapartners van de BeCommerce Awards, bekende vakgenoten en deskundigen die direct of indirect betrokken zijn bij de Belgische thuiswinkelbranche. De jury beoordeelde de inzendingen aan de hand van een specifiek ontworpen set criteria. Het onderzoek vond plaats op 18 en 19 april 2017.

 

BeCommerce

BeCommerce is de Belgische vereniging van de bedrijven actief in e-commerce. Dankzij bewustmaking, informatie, promotie, de certificatie van e-commerce websites door middel van een kwaliteitslabel en een eigen gedragscode, wil BeCommerce bouwen aan de groei van de sector en de versterking van het consumentenvertrouwen in kopen op afstand.

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd corportate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd corportate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke