Lidl serveert extra portie vitaminen op Tomorrowland en DreamVille

Bestel vooraf met nieuwe Lidl bestelservice.

Dit jaar verbreedt supermarktketen Lidl het aanbod aan lekker en gezond eten op de DreamVille-camping van Tomorrowland. Foodies onder de kampeerders kunnen terecht in de shop voor een brede waaier aan dagverse producten zoals groenten, fruit, brood, vleeswaren en een ruim fijnkostassortiment. Bovendien kunnen ze nu op voorhand hun boodschappen online bestellen. Kers op de taart is de hippe Lidl juice bar Garden of Eden op het festivalterrein waar festivalgangers een rijk aanbod aan verse sapjes kunnen benutten.

 

Ook voor de supermarkt op DreamVille blijft Lidl trouw aan haar strategie. “Je vindt er bijvoorbeeld een ontbijtje bestaande uit vers geperst sap, Griekse yoghurt en lekkere ontbijtkoeken en dat aan een zeer schappelijke prijs van minder dan 4€. Met de Lidl supermarkt op DreamVille genieten festivalgangers tijdens hun verblijf op de DreamVille-camping van alle comfort van een supermarkt om de hoek. Met het brede aanbod aan dagverse groenten, fruit, vleeswaren en brood tot zonnecrèmes, beauty- en hygiëneproducten bezorgen wij de festivalgangers die op DreamVille verblijven een budgetvriendelijk verblijf”, aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerster van Lidl België.

 

Primeur bestelservice

Festivalprimeur van Lidl dit jaar is de bestelservice waarbij Lidl de festivalgangers de mogelijkheid biedt om wachtrijen op piekmomenten te vermijden.

Hoe werkt deze service?

  • Voor vertrek: vanaf 10/07 kan je op www.lidl-festivalshop.be jouw bestelling plaatsen, reserveren en betalen

  • Tijdens het festival: op Tomorrowland op op DreamVille kan je via de besteltotems jouw bestelling online reserveren en afrekenen.

     

De gereserveerde boodschappen kunnen vervolgens afgehaald worden aan de afhaalbalie naast de shop op DreamVille op een vooraf gekozen tijdslot. Alles is dus voorzien om optimaal te genieten van een gezond en zorgeloos budgetvriendelijk culinair verblijf op DreamVille.

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke