Lidl opent nieuwe winkel in Brecht

Team in Brecht krijgt 20 nieuwe collega's

Warenhuisketen Lidl opent op woensdag 31 mei een gloednieuwe winkel aan de Beukenlei 40 in Brecht.

 

Officiële opening

Op woensdagochtend om 08u zal burgemeester Luc Aerts samen met Matthias Deleu, regiodirecteur Lidl België, het gloednieuwe filiaal in Brecht openen.

 

“De opening van deze nieuwe winkel past in de groeistrategie van Lidl in België. Voor dit filiaal hebben we 20 nieuwe collega’s aangeworven.” Aldus Matthias Deleu. Tegen 2020 zal Lidl in het totaal 2.000 nieuwe medewerkers aanwerven.

 

Ontbijt en hapjes

Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl België: “Bij de opening trakteren we alle aanwezigen aan onze foodtruck op een vers ontbijt en serveren we vanaf 11u een assortiment gezonde hapjes. De klanten kunnen 1 minuut gratis winkelen winnen. Verder tonen we meteen onze sterkte met een aantal scherpe kortingsacties tijdens de eerste 4 weken.”

 

Uitgekiend assortiment

De nieuwe winkel met een oppervlakte van 1049 m2 biedt een assortiment van een 1.500 tal producten waarvan 90% eigen merken zijn. Daardoor beperkt Lidl de keuzestress bij de klant en zorgt het schaalvoordeel voor de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

 

Lokale producten

 “Wij besteden uitzonderlijk veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit veelal rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Zo is meer 50% van onze groenten en fruit is Belgisch, bij melk en vlees is dat aandeel nog groter. Ook de meeste van onze kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien. Dit filiaal krijgt ook een bio-hoek waar ons steeds groter wordend bio-assortiment duidelijk zichtbaar is voor de klant.” Aldus Isabelle Colbrandt.

 

Openingsuren

De nieuwe winkel is elke dag open van 8.30 uur tot 20 uur, op zaterdag tot 19 uur. Op zondag is de winkel gesloten.

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd corportate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd corportate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke