Lidl in december open zondag

Vlees en vis online reserveren om stress te vermijden

Op zondag 17, 24 en 31 december zijn 225 winkels open tussen 9 en 14u. Dankzij een online bestelservice kan vlees en vis op voorhand gereserveerd worden, zodat de bestelling tijdig klaar ligt in het filiaal naar keuze.

 

 

Geen stress: bestelservice online

“Niks zo leuk als een stress loze kerst en eindejaar. Daarom bieden we onze klanten een online bestelservice aan. Op lidl.be volstaat het om verse kreeft en oesters of een fondue schotel reserveren en te laten klaar leggen in het filiaal naar keuze.” Aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl.

Het online bestelsysteem op www.lidl.be zorgt dat de klant heel wat tijd bespaart tijdens het winkelen.

 

Meer dan 2.000 collega’s aan de slag op zondag.

In 225 winkels gaan meer dan 2.000 collega’s aan de slag om de klanten een lekkere kerst te bezorgen. Filialen die open zijn staan opgelijst op lidl.be

 

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke