Lidl opent het komend jaar 25 nieuwe winkels

Lidl opent het komend jaar 25 nieuwe winkels

Vandaag 2 openingen op 1 dag: Diksmuide en Mons

Tussen nu en februari 2021 zal Lidl 25 gloednieuwe winkels openen. Waarvan 23 in België en 2 in Luxemburg. In het totaal gaat het in België om 6 bestaande filialen die afgebroken en heropgebouwd worden op dezelfde locatie. Daarnaast worden 11 oudere winkels vervangen door een gloednieuwe iets verderop en ten slotte zal er in 6 gemeenten waar nog geen Lidl was een nieuwe geopend worden.

 

2 nieuwe winkels per week

Vandaag opent zowel in Diksmuide als in Mons een totaal vernieuwde winkel. Komende week staan Arlon en Roux op de agenda met een feetselijke opening op 26 februari. Andere geplande locaties zijn onder andere: Betrix, Zedelgem, Asse, Dison, Overpelt, Zottegem en Virton. 

Luxemburg krijgt er Huldange en Differdange bij dit jaar. 

 

Nog meer lokale producten, ook in de nieuwe winkels

 “We besteden heel veel aandacht aan lokale producten, wat steeds meer gewaardeerd wordt door onze klanten. We kopen onze groenten en fruit bijna altijd rechtstreeks bij de telers, wat de versheid en kwaliteit ten goede komt. Ook de meeste kazen en andere zuivelproducten zijn Belgisch, en dat aandeel blijft groeien.” zegt Isabelle Colbrandt.

 

Lidl groeit

Lidl is dus steeds op zoek naar nieuwe medewerkers om de teams in de winkels te komen versterken maar ook om aan de slag te gaan in ondersteunende functies zoals IT of HR. TSolliciteren kan op www.werkenbijlidl.be

 

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 315 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke