Lidl lanceert haar UEFA EURO 2024TM-campagne: Lidl Kids Team

Lidl lanceert haar UEFA EURO 2024TM-campagne: Lidl Kids Team

  • Lidl benut haar UEFA EURO 2024 TM-partnerschap om kinderen een unieke ervaring te bieden.
  • In het Lidl Kids Team-programma zullen kinderen uit heel Europa de kans krijgen om de bijzondere rol van spelersbegeleider op zich te nemen tijdens alle UEFA EURO 2024-wedstrijden.
  • Via de Lidl Plus-app kunnen ouders en voogden vanaf 11 maart hun kind laten schitteren aan de zijde van een speler.

 

Lidl, official partner van UEFA EURO 2024TM, kondigt het Lidl Kids Team-programma aan, een campagne om meer dan 1100 kinderen in heel Europa de kans te geven om een officiële UEFA EURO 2024-spelersbegeleider te worden.

Vandaag kondigt Lidl België een wedstrijd aan, waaraan ouders/voogden kunnen deelnemen om een plaats in het Lidl Kids Team te bemachtigen voor hun kind tussen 6 en 10 jaar, ongeacht geslacht, afkomst of fysieke of mentale capaciteiten. Met behulp van de Lidl Plus-app hoeven ouders/voogden alleen de relevante deelnameformulieren in de app in te vullen. De winnaars worden vervolgens willekeurig gekozen om gelijke kansen voor alle deelnemers te garanderen.

 

Story image

Deelnemers kunnen niet alleen de ervaring van spelersbegeleider winnen. Lidl dekt ook alle kosten voor de toegankelijke reis naar de UEFA EURO 2024 in Duitsland voor de ouder/voogd die de aanvraag indient en het kind. Hierdoor kan elke winnaar deelnemen aan deze unieke ervaring, ongeacht hun financiële situatie. Het programma zit boordevol leuke en leerzame ervaringen ter plaatse, voordat de kinderen samen met de beste voetballers van Europa voor tienduizenden fans het veld opgaat tijdens een UEFA EURO 2024-wedstrijd.

Tijdens het toernooi, dat in Duitsland plaatsvindt van 14 juni tot 14 juli 2024, zullen de beste nationale voetbalteams van Europa strijden om tot Europees Kampioen gekroond te worden. Er zijn 22 plaatsen voor spelersbegeleiders beschikbaar (11 voor elk team) bij elk van de 51 voetbalwedstrijden van het toernooi. Er zijn dus talloze kansen om een onvergetelijke ervaring voor de kinderen te winnen in een van de grootste voetbalstadia.

Isabelle Colbrandt, woordvoerster Lidl België & Luxemburg: "Bij Lidl staat de mens centraal in alles wat we doen. We zijn dan ook verheugd dat we, samen met de UEFA, onze klanten zulke unieke levenservaringen kunnen bieden via het Lidl Kids Team-programma. We willen onze klanten laten zien dat we één team vormen. Of het nu gaat om het aanbieden van de best mogelijke prijzen om hun boodschappen betaalbaar te maken, het aanbieden van verse groenten en fruit, of hen toegang te geven tot een van de grootste voetbaltoernooien ter wereld, wij zorgen ervoor."
​Alle Lidl-klanten kunnen gratis kaarten winnen voor UEFA EURO 2024-wedstrijden.

De Lidl Kids Team-wedstrijd staat open voor inzendingen vanaf 11 maart 2024.

Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg

 

 

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 323 filialen in België en Luxemburg. Meer dan 11.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke