Lidl is “Retailer of the Year”

Lidl werd op de Retaildetail Night, een organisatie van retailspecialist Retail Detail en Retail Forum Belgium, uitgeroepen tot Retailer of the Year.

Het oordeel van de jury klonk als volgt: “Lidl kende de afgelopen tijd een sterke expansie. Samen met een nieuwe frisse winkeluitstraling werd er ook grondig gesleuteld aan het aanbod. Waarden als versheid, kwaliteit en duurzaamheid kwamen centraal te staan. De supermarktketen zette dankzij een aantal stevige marketingcampagnes deze ambities extra kracht bij. Dit alles resulteerde in een uitgesproken klanttevredenheid en sterke bedrijfsresultaten. Lidl bewijst zo dat het loont om de vinger aan de pols te blijven houden, ook in omstandigheden van sterke concurrentie.”

De aanwezige retailprofessionals op de RetailDetail Night verkozen Lidl uit een shortlist van drie winkelketens, opgesteld door een vakjury. Naast Lidl nomineerde de vakjury ook Brantano en MediMarket.

De Retailer of the Year-award wordt sinds 2010 uitgereikt door Retail Forum Belgium.

Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke