Lidl en Willy Sommers lanceren remake van ‘Zeven anjers zeven rozen.’

Doe een versboeket cadeau op www.lidlversboeket.be

Lidl pakt uit met een origineel cadeau voor Valentijnsdag: het versboeket. Een kleurrijk boeket met gezonde verse groenten, in plaats van bloemen. Om deze romantische verrassing in de verf te zetten, lanceert Lidl samen met Willy Sommers ‘Zeven venkels en frambozen’. Een remake van het iconisch Vlaams nummer. Meedoen aan de actie kan op www.lidlversboeket.be

In 1971 lanceerde Willy Sommers ‘Zeven anjers zeven rozen’. Het werd één van de grootste Vlaamse hits aller tijden. De single verkocht meer dan 100 000 exemplaren. En passeerde recent zelfs de kaap van 1 miljoen streams op Spotify. Vandaag, 50 jaar na de eerste release van het nummer, lanceert Lidl ‘Zeven venkels en frambozen’. Ingezongen door Willy Sommers himself.

 

Een versboeket voor jou…

Het nummer past in een valentijnsactie van Lidl, die het versboeket promoot. Een boeket met verse groenten, in plaats van bloemen. Minstens even kleurrijk en fris, maar véél gezonder. De ultieme blijk van liefde, dus. Of, om het met de woorden van Willy te zeggen:

“Zoals bloemen maar gezonder,

een cadeau dat telt voor tien.

zoals bloemen maar gezonder,

’t is voor iemand heel bijzonder,

die ik altijd graag zal zien.”

 

Willy Sommers: “Ik vind de boodschap van de campagne bijzonder mooi. De mensen die je graag ziet gezonde voeding geven is, zeker nu, heel belangrijk. Als één van mijn nummers kan dienen om die boodschap te promoten, werk ik graag mee.”

 

Win een versboeket op www.lidlversboeket.be

Wie zo’n versboeket wil winnen, kan deelnemen op lidlversboeket.be. De winnaars kunnen een boeket laten afleveren bij een geliefde op 13 februari. Bij 5 gelukkigen gaat Willy Sommers persoonlijk langs om het boeket af te leveren.

 

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Ilia Beyers Management Willy Sommers
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Ilia Beyers Management Willy Sommers
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 318 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke