Lidl en Veritas slaan de handen in elkaar en lanceren de "Veritas Verstas"

Lidl en Veritas slaan de handen in elkaar en lanceren de "Veritas Verstas"

Op zaterdag 13 juni lanceren Lidl en Veritas met de ‘Veritas Verstas’ een leuke actie rond duurzaam winkelen. Koop bij Veritas al het nodige materiaal om een herbruikbare draagtas te maken en krijg per aankoopschijf van €25 een bon ter waarde van €5 van Lidl. Deze bon kan ingeruild worden voor verse groenten en fruit in een Lidl-winkel. Per ingeruilde bon gaat er €1 naar de Voedselbanken.

Per ingeruilde bon €1 naar de Voedselbanken
Lidl schenkt per ingeruilde bon €1 aan de Voedselbanken. “De vraag bij de Belgische Voedselbanken wordt met de dag groter, dus willen we ook deze actie aangrijpen om hen nog meer te ondersteunen.” Aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl.

 

Benodigdheden voor een duurzame "Verstas". Per aankoopschijf van € 25 euro, een bon van €5.

Koop bij Veritas al het nodige materiaal om een herbruikbare draagtas te maken. Op de website van Veritas staan werkbeschrijvingen om zo een tas te haken. Niet zo'n crea Bea? Veritas selecteerde een mooie tas die je zo kan kopen in de winkels en die eveneens gevuld mag worden met groenten en fruit in ruil voor de bon. Er worden zo'n 7.500 bonnen uitgedeeld.
 

Veritas

Veritas is een Belgische groep met 126 retailpunten in heel het land die een ruime selectie aan DIY benodigdheden, kledij en accessoires verdelen. Er werken 750 mensen.

Conso
Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Femke Debie Persverantwoordelijke, Veritas
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Femke Debie Persverantwoordelijke, Veritas
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 315 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke