Lidl en Heidi Klum vieren wereldpremière

#LETSWOW

„Heidi & The City“ is het thema voor de eerste gezamenlijke collectie van Heidi Klum en Lidl. De wereldpremière van de collectie vindt plaats tijdens New York Fashion Week op 7 september 2017. Hiermee vieren Heidi Klum en Lidl het debuut van hun samenwerking op een internationaal en toonaangevend mode-event. De verkoop van de „Esmara by Heidi Klum“ collectie in de Lidl supermarkten  en op lidl-shop.be start op 18 september 2017.

 

#LETSWOW New York

Heidi Klum en Lidl onthullen op 7 september as. in New York het resultaat van de in 28 landen aangekondigde #LETSWOW campagne. Zo vieren Lidl en Heidi Klum samen de première van hun allereerste gemeenschappelijke modecollectie. Bij de start van de New York Fashion Week wordt de volledige collectie aan het publiek voorgesteld.

 

„Lidl werd tot nu toe weinig geassocieerd met mode. Met Heidi Klum als creatieve inspiratiebron en succesvolle modeontwerpster aan onze zijde zal dat in de toekomst veranderen. #LETSWOW staat voor plezier en mode en hiermee verrast Lidl nu ook de modewereld“, aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl België.

De keuze voor een première in de Big Apple is geen toeval. New York is immers naast trendsetter voor mode ook de lievelingsstad van mode-icoon Heidi Klum en de hoofdinspiratie voor  „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“.

 

Veelzijdig als Heidi Klum

Het resultaat van de samenwerking is indrukwekkend en verrassend. De collectie verenigt het onvatbare van New York met de veelzijdigheid van Heidi Klum in looks met een uitgesproken wow-effect. Zo combineert de collectie blazers in luipaardmotief met romantische topjes, bomberjacks met super skinny jeans, fijne kant met stoere lederen stuks en felblauwe met warme cognackleuren. Elk stuk biedt, typisch voor Lidl, de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Alle stuks van de collectie kosten tussen 7 en 35 euro, met uitzondering van de bikerjas in echt leder waarvan de prijs ongeveer 50 euro bedraagt.

 

„Ik wil mode ontwerpen met een wow-effect, die gemakkelijk combineert en iedere vrouw laat schitteren en dit tegen een onklopbare prijs“, aldus Heidi Klum.

 

Start verkoop in de Lidl supermarkt: 18 september

Op 18 september start de verkoop in de 300 supermarkten van Lidl en op www.lidl-shop.be. Naast de kledingcollectie met maten 36 tot 44 bevat het assortiment ook accessoires en schoenen (van maat 36 tot 41). De collectie wordt in 28 landen, waaronder België, gelanceerd in meer dan 10.000 Lidl-supermarkten (en online Lidl-winkels).

Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke