Kaviaar en kreeft aan de feesttafel bij Lidl

Vrijdag 27 oktober 2017 — De supermarktketen Lidl schenkt heel speciale aandacht aan de eindejaarsfeesten. Voor de eerste keer biedt de keten kaviaar (30/11) en kreeft (18/12) aan in haar selectie producten voor de feesten.  Een exclusief assortiment van het merk Delicieux samengesteld uit 242 producten waarvan 70 nieuwigheden zal beschikbaar zijn in de Lidl-winkels. « Daarmee brengen we een onvergetelijk kerstfeest door », horen we vanuit de supermarkt.

Kreeft

Dit jaar kiest de keten ervoor haar aanbod aan schaaldieren uit te breiden. Voor het eerst kan je gekookte Canadese kreeft terugvinden in de rekken van de supermarkt. Deze kreeften van 500 gr. zijn de twee laatste weken van december verkrijgbaar, aan de beste prijs op de markt, en gebruiksklaar.  Dit luxeproduct kan ook opgewarmd worden in de microgolfoven en bewaart toch zijn smaak en optimale structuur. Meer nog, zijn verpakking onder beschermende atmosfeer zorgt voor een langere houdbaarheid.

Kaviaar

Kaviaar aan de feesttafel aan een democratische prijs, dat is de verrassende uitdaging die Lidl onthult. Deze kaviaar is verkrijgbaar vanaf 30 november aan de prijs van 8.99€ voor 15 gram. Ze is afkomstig van één van de grootste kwekers van witte steur gevestigd in Calvasino in Italië.  Het label « Friend Of The Sea » waarborgt een faire aquacultuurmethode die het kweken van steur in gevangenschap mogelijk maakt, wat bijdraagt tot het voortbestaan van de soort. De supermarkt biedt een kwaliteitsproduct aan dat symbool staat voor de beste kwaliteit aan de laagste prijs. In totaal zullen 10.000 stuks verkrijgbaar zijn in België.

Delicieux : het merk van de eindejaarsfeesten

Ieder jaar, voor dit erg speciale moment, stelt Lidl het gamma Delicieux voor. « Het assortiment Delicieux is beschikbaar vaanf 6 november en omvat een uitgebreide selectie van luxeproducten gewijd aan de periode van de eindejaarsfeesten. Van aperitief tot dessert, van klassiek tot origineel, van goedkoop tot luxe-aankoop; je vindt alles wat je nodig hebt bij Lidl», vertelt Isabelle Colbrandt, woordvoerster bij Lidl.