Gezamenlijke donatie van de bedrijven van de Schwarz Group: een miljoen euro voor Turkije en Syrië

Gezamenlijke donatie van de bedrijven van de Schwarz Group: een miljoen euro voor Turkije en Syrië

De bedrijven van de Schwarz Group, waaronder Lidl België & Luxemburg, zijn diep bedroefd over de ramp in Turkije & Syrië en dragen een miljoen euro bij aan noodhulp voor de slachtoffers van de aardbeving in de regio.

Om ervoor te zorgen dat de hulp de slachtoffers zo snel en eenvoudig mogelijk bereikt, gaat de gezamenlijke donatie naar het rampenbestrijdingsdienst van het Duitse Rode Kruis. Met deze middelen kunnen de hulpverleners in het rampgebied ter plaatse de nodige hulp verlenen.

Veel medewerkers van de Schwarz Group hebben familie in deze regio. Onze gedachten gaan uit naar hen en naar de slachtoffers van de ramp.

Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg

 

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 323 filialen in België en Luxemburg. Meer dan 11.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke