Gezamenlijke collectie Heidi Klum en Lidl officieel voorgesteld door Jani Kazaltzis en Julie Taton

Gezamenlijke collectie Heidi Klum en Lidl officieel voorgesteld door Jani Kazaltzis en Julie Taton

Vrijdag 8 september 2017 — Minder dan 24 uur na de wereldpremière van de “Esmara by Heidi Klum”-collectie van Lidl en Heidi Klum, wordt de modelijn vandaag in België voorgesteld door Jani Kazaltzis en Julie Taton. De verkoop van “Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“ in de Lidl supermarkten start op 18 september 2017 en is ook online te koop via www.lidl-shop.be

Vandaag presenteert Lidl de volledige, tegelijk exclusieve en betaalbare, door Heidi Klum ontworpen modelijn. Deze biedt een zeer breed gamma aan trendy items, gaande van boots met luipaardmotief, over blazers met pailletten tot echt lederen vesten.  Alle stuks van de collectie kosten tussen 7 en 35 euro, met uitzondering van een stoere bikerjas in echt leder waarvan de prijs ongeveer 50 euro bedraagt. “#LETSWOW staat voor plezier en mode en hiermee verrast Lidl nu ook de modewereld. Ook voor deze collectie blijven we trouw aan onze scherpste prijzenpolitiek. We streven ernaar mode van hoogwaardige kwaliteit betaalbaar te maken voor iedereen“, aldus Isabelle Colbrandt, woordvoerster Lidl België.

We stellen vandaag zeer verschillende looks voor aan het publiek. Ik ben erg verrast door de talloze combinatiemogelijkheden van deze collectie ontworpen door Heidi Klum. De vele basisstukken laten zich zowel onderling als met de meer opvallende items uit de collectie zeer goed combineren”, aldus Julie Taton.

Start verkoop: 18 september
Op 18 september start de verkoop in de 300 supermarkten en online shop van Lidl. Naast de kledingcollectie met maten 34 tot 44 bevat het assortiment ook accessoires en schoenen (van maat 36 tot 41). De collectie wordt in 28 landen, waaronder België, gelanceerd in meer dan 10.000 Lidl-supermarkten en online shops.

Deze collectie is modieus, mooi afgewerkt en tegelijk zeer draagbaar voor elke type vrouw. Dit is mode waarin elke vrouw goed staat en de verschillende looks bieden inspiratie voor elke smaak“, besluit Jani Kazaltzis. 

Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie at Lidl België & Luxemburg