Een nieuw lief opvissen in de supermarkt? Dat doe je vlak voor sluitingsuur

In de supermarkt vind je veel lekkere dingen, maar vind je er ook een nieuw lief? Koppel het aangename aan het nuttige en wie weet sla jij wel de liefde van je leven aan de haak, al dan niet in de visafdeling. Singles die op zoek zijn, doen het best inkopen tussen 19 en 20 uur. Dat merkt supermarktketen Lidl uit eigen cijfers. Vooral dan worden er eenpersoonsgerechten gekocht. Zaterdag blijf je er als single dan weer beter weg. Nog geen date voor Valentijn? Met deze supermarkt-flirttips lukt het misschien wel. 

 

1. Zoek de opening 

Zoals wel vaker met flirten, is de openingszin het moeilijkst. Een gesprek op gang brengen, kan heel onschuldig: “Hallo, welke saus zou jij nemen voor een wokschotel met kip?” 

Wie meer lef heeft, is in de supermarkt op de juiste plaats voor dubbelzinnige woordspelingen. Zo kan je bijvoorbeeld laten vallen dat er vandaag veel schoon vlees te vinden is bij Lidl, of dat je het opeens zeer heet krijgt in de koelafdeling. 

 

2.    Oeps 

Als het niet lukt met woorden, dan zijn er nog andere mogelijke ijsbrekers. 'Per ongeluk' iets in de winkelkar van je vlam leggen bijvoorbeeld. Denk wel even na wat je in je kar legt. Zo weten we, van horen zeggen uiteraard, dat luiers hier wel eens hun doel durven te missen. 

  

3. De macht van het getal 

Om zeker te zijn van verse vleeswaren kan je maar beter elke dag boodschappen doen, in plaats van elke week. Hoe vaker je je laat zien in de supermarkt, hoe meer kans natuurlijk dat het daadwerkelijk lukt om een date te scoren. 

 

4. Je bent wat je eet 

Hier en daar een afrodisiacum, zoals oesters, chocolade en aardbeien, in je winkelkar leggen, kan het hoofd van menig Lidl-klant op hol brengen. Een kar vol kaarsen en rozenblaadjes verraadt dan weer een romantische ziel. Je kan ook laten uitschijnen dat je goed kan koken, al dan niet pikant. Een overdosis slagroom in je winkelkar zal bij sommige mensen ook interessante effecten hebben… 

 

5. Plagen is liefde vragen 

Zoals wel vaker in de supermarkt, word je aan de kassa tijdens het wachten verleid door allerlei lekkers. Als dat lekkers niet tussen de kauwgom ligt, maar voor of achter je staat aan te schuiven, dan heb je nog een laatste kans om indruk te maken. Neem bijvoorbeeld het balkje weg tussen jouw boodschappen en die van je vlam: er zal sowieso een gesprek uit voortkomen.  

Tijdens het uitgaan verwachten mensen zich aan geflirt. In de supermarkt daarentegen is het verrassingseffect veel groter en zal je ‘move’ dus veel langer blijven hangen. Wie durft? 

Lifestyle
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 318 filialen in België en Luxemburg. De 10.000 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke