De zomercollectie van Lidl en Heidi Klum is er!

#LETSLOVESUMMER

Lidl zet de zomer goed in met de lancering van haar vierde 'esmara by Heidi Klum' collectie op 21 juni: #LETSLOVESUMMER. Kleurrijke patronen, aangename stoffen en de welbekende Lidl prijs: de boho kledingstukken van deze zomercollectie overtuigen met een trendy snit en eindeloos veel combinatiemogelijkheden. De ideale keuze voor fashionista's. 

Met een vierde 'esmara by Heidi Klum' collectie luidt Lidl eind juni een modieuze Summer of Love in. De nieuwe dames- en meisjescollectie #LETSLOVESUMMER van Heidi Klum draait om lichte, luchtige zomerlooks. Opvallende prints, kleurrijke franjes, soepele stoffen en coole jeans. In de nieuwe collectie vinden modebewuste vrouwen en meisjes alles wat ze nodig hebben. Uiteraard voor betaalbare Lidl prijzen tussen € 2,99 en € 24,99.

 

"Ik vind het belangrijk dat je met mijn collectie uiteenlopende en stijlvolle zomeroutfits kunt samenstellen: overdag een casual look met een kleurrijke short en een leuke kaki top. En 's avonds een speelse maxi-jurk met platte sandaaltjes uit leer", vertelt Heidi Klum.

 

Licht, luchtig en nonchalant

Ook bij ons is de ongedwongen stijl van Californië – waar Heidi Klum woont – een absolute trend. "Eind juni verschijnen de beste boho stukken van 'esmara by Heidi Klum' in de rekken, uiteraard aan Lidl prijzen. De vrouwen en meisjes die bij ons komen shoppen, gaan met #LETSLOVESUMMER trendy de zomer in" zegt Isabelle Colbrandt, woordvoerder Lidl. Coole maxi-jurken uit soepele stoffen, effen en bedrukte T-shirts, tops en shorts met verfijnde prints, coole jeans en zomerse sandaaltjes uit leer: dames – groot en klein – kunnen naar hartenlust ontelbare outfits samenstellen.

 

Start verkoop: 21 juni in winkel en 14 juni online

Vanaf donderdag 21 juni begint in alle Lidl-filialen de verkoop van de #LETSLOVESUMMER collectie. Vanaf donderdag 14 juni zal de collectie online in voorverkoop beschikbaar zijn op de webshop (www.lidl-shop.be).

 

 

 

Instagram: @lidlbelgium

Facebook: Lidl Belgium

#LETSLOVESUMMER

#esmarabyheidiklum

Lifestyle Conso
Contacteer ons
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Isabelle Colbrandt Hoofd Corporate communicatie, Lidl België & Luxemburg
Over Lidl

Over Lidl

Lidl België is een supermarktketen met 309 filialen in België en Luxemburg. De ruim 8500 werknemers zetten zich dagdagelijks in om verse groenten, fruit en sterke eigen merken aan te bieden voor de hoogste kwaliteit aan de laagste prijs. De Belgische onderneming vertaalt eenvoud en klantgerichtheid in budgetvriendelijk winkelen – zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Bovendien zet Lidl duurzaamheid voorop en werkt het onder het credo ‘Op weg naar morgen’ aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Lidl
Lidl Belgium GmbH & Co. KG
Guldensporenpark 90, blok J
9820 Merelbeke